Make You Feel My Love

12:09 AM Aisyah Abdullah 3 Comments


by adele/bob dylan

dah lame aku x taip dlm bahasa melayu pasar. jadi aku taipla. baru2 ni aku banyak dengar tentang masalah relationship yang diluahkan oleh rakan2 aku. betul, bkn senang nk menjaga satu2 perhubungan tu. tp x bermaksud kita xperlu berusaha. dalam hubungan perlu ada give and take. jgn lebihkn memberi atau menerima. padah jadinya. dan jgn la terlalu emotional (bagi pompuan) sbb bile kite emo, bkn bleh cairkn hati lelaki, lagi die bengang ade la! dan yang lelaki, jgn terlalu ego. jgnla liat sgt utk keluarkn kata2 yg leh sedapkn hati. sbb setiap perkataan yg kluar dpt menenangkn keemoan pompuan.

mende yg aku merepek ni?

skang tgh bln puase, jd aku nk ucapkan SELAMAT BERPUASA!!

p/s: sejak keblakangan ni, byk kwn2 aku yg dah dok jauh/merantau...korg ni x rindu aku ke?

3 comments:

jazymadu said...

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! sumpah aku suke gambar ko dowh!!!!

dan dan..

ape ko tulis aku setuju

nape la cni ade button 'like' cam kat FB

ahaha!!kudos nye button pun xder...!

hehehe..

aku pun setuju. hehehe